Camí Antic de Vic, 10. 08520, Les Franqueses info@poligonslesfranqueses.cat 93 496 45 29

Gestor energètic

Tornar
Seguint amb l'eficiència energètica, posem a disposició dels socis el servei del gestor energètic.
Un servei que posa l’Associació a disposició dels seus associats és el gestor energètic, amb la col·laboració de la consultoria Energestic.

La comunitat energètica local és una entitat jurídica, formada per una agrupació de socis, que voluntàriament i amb participació cooperativa, estableixen els seus objectius en l’obtenció de beneficis energètics i econòmics, així com la obtenció de diverses subvencions dels organismes corresponents pels projectes d’eficiència energètica.

Aquest servei que oferim inclou la importació mensual de factures i la corresponent validació periòdica de facturació, així com la detecció de consums no esperats i, si correspon, la pertinent reclamació a la comercialitzadora i el seu seguiment.
Per a aquelles empreses que participen en el projecte de la compra agregada, també es revisen les potències contractades de tots els punts de subministrament; l’avaluació de la possibilitat de contractar diferents tarifes d’accés en cas de sortir econòmicament avantatjós i l’anàlisi, detecció de consums excessius d’energia reactiva, i l’anàlisi de retorn de la seva compensació, així com el compliment de les condicions econòmiques acorades en el contracte.

A través d’un software de mesura i protocol de comunicació IEC-870-5-1012, es realitza una descàrrega dels consums quarts horaris dels diferents subministraments elèctrics per a la proposta òptima d’instal·lació d’eficiència energètica.

Es realitzaran informes de consum per analitzar l’evolució del consum energètic del polígon, i es proposen reunions amb els responsables al llarg de cada any de servei.

  • Reunió inicial: es presenten les primeres conclusions de l’anàlisi dels consums i facturació, i es proposen les primeres mesures d’estalvi relacionades amb l’optimització de la contractació de subministraments.
  • Reunió final: a finals de cada any, es repassaran totes les acciones realitzades durant l’any i s’avaluarà el compliment dels pronòstics realitzats tot calibrant els nous pel pròxim any.

Si esteu interessats en aquest servei o voleu més informació, no dubteu en contactar amb nosaltres a través del telèfon 93 496 45 29 o bé per correu info@poligonslesfranqueses.cat.
Altres Projectes
Servei Calcula la teva Factura Elèctrica Servei Calcula la teva Factura Elèctrica
Circular (3/2020) Coneix els canvis i coneix el teu consum
Connexió de la ronda Nord Connexió de la ronda Nord
Ja està operatiu el nou vial que connecta la ronda Nord amb el polígon Congost.
Compra Agregada d'Energia Compra Agregada d'Energia
Posem en marxa un projecte de comunitat per reduir els costos i emissions de l'electricitat.
Simbiosi Industrial Simbiosi Industrial
Des del 2017 s'està donant continuitat al projecte de simbiosi industrial.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes