Camí Antic de Vic, 10. 08520, Les Franqueses info@poligonslesfranqueses.cat 93 496 45 29

Connexió de la ronda Nord

Tornar
Ja està operatiu el nou vial que connecta la ronda Nord amb el polígon Congost.
El projecte de les obres del nou vial de connexió de la ronda nord al polígon industrial Congost, parat des de l’any 2007, es va poder reactivar gràcies a les reivindicacions de l’Associació d’Empresaris i Propietaris dels P. I. de Les Franqueses del Vallès que, juntament amb l’Ajuntament del municipi, es va donar veu a les més de 100 empreses afectades.
Després d'un any i mig d'obres, les quals s'han vist perjudicades per problemes derivats dels nivells d'aigua al subsòl i la declaració de l'estat d'alarma, el 23 d'octubre de 2020 s'ha inaugurat aquest nou vial que connecta la plaça Francesc Macià i el passeig de la Ribera del Congost.

Les obres realitzades han costat 1,73 milions d'euros i permeten desviar el trànsit pesant del nucli urbà i pacificar Can Calet. Aquesta infraestructura és d'una gran importància per al sector econòmic i industrial del municipi. 

Finalment, el pròxim objectiu de l'Associació és arreglar l'entrada al polígon pel gual de Cal Forcaire, el qual s'ha hagut de tancar a l'octubre perquè les pluges l'han malmès. El gual de Cal Forcaire és un pas estret que travessa el riu i enllaça el polígon Congost amb el polígon Pla de Llerona, i l'Associació està posant aquest tema sobre la taula en les reunions amb l'Ajuntament des de fa 2 anys. 
 
 
Altres Projectes
Servei Calcula la teva Factura Elèctrica Servei Calcula la teva Factura Elèctrica
Circular (3/2020) Coneix els canvis i coneix el teu consum
Gestor energètic Gestor energètic
Seguint amb l'eficiència energètica, posem a disposició dels socis el servei del gestor energètic.
Compra Agregada d'Energia Compra Agregada d'Energia
Posem en marxa un projecte de comunitat per reduir els costos i emissions de l'electricitat.
Simbiosi Industrial Simbiosi Industrial
Des del 2017 s'està donant continuitat al projecte de simbiosi industrial.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes